• 1395/03/09 - 10:08
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مرخصی تشویقی تابستانی و شرایط استفاده از خوابگاه در تابستان برای دانشجویان دکترا

با توجه به درنظر گرفتن مرخصی تابستانی 2 ماهه (با تایید مدیر گروه) دانشجویانی (دکترا) که از تاریخ 01/04/1395 لغایت 29/05/1395 مجاز به استفاده از تعطیلات تابستانی هستند، در اسرع وقت اسامی خود را به گروه اعلام نمایند. در غیر این صورت کلیه دانشجویان دکتری گروه ملزم به حضور تمام وقت در دانشگاه و ثبت حضور و غیاب خود از طریق سیستم کارت زنی می باشند. در ضمن آندسته از دانشجویانی (دکترا) که می خواهند در تابستان از خوابگاه استفاده نمایند نیز ضمن اعلام اسامی به گروه بایستی بصورت تمام وقت از طریق سیستم کارت زنی ثبت حضور داشته باشند.

800x600

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

با توجه به اتمام نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94 و شروع تابستان،  و  درنظر گرفتن مرخصی تابستانی 2 ماهه (با تایید مدیر گروه) دانشجویانی (دکترا) که از تاریخ 01/04/1395 لغایت 29/05/1395 مجاز به استفاده از تعطیلات تابستانی هستند، در اسرع وقت اسامی خود را به گروه اعلام نمایند. در غیر این صورت کلیه دانشجویان دکتری  گروه ملزم به حضور تمام وقت در دانشگاه و  ثبت حضور و غیاب خود از طریق سیستم کارت زنی می باشند. در ضمن آندسته از دانشجویانی (دکترا) که می خواهند در تابستان از خوابگاه استفاده نمایند نیز ضمن اعلام اسامی به گروه بایستی بصورت تمام وقت از طریق سیستم کارت زنی ثبت حضور داشته باشند.

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه
عبارت خود را درج و جهت جستجو