• 1395/11/13 - 14:16

قابل توجه کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خصوص جلسات دفاع

نظر به حجم بالای دفاعیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و به منظور افزایش کیفیت جلسات دفاع مواردی به اطلاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی رسانده می شود.

800x600

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

باسلام و احترام

نظر به حجم بالای دفاعیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و به منظور افزایش کیفیت جلسات دفاع:

1-    با توجه به لزوم اعمال اصلاحات مورد نظر اساتید در جلسه پیش دفاع، رعایت حداقل 10 روز فاصله زمانی، از روز پیش دفاع تا تاریخ دفاع الزامی می باشد.

2-    جهت هماهنگی لازم با اساتید، ضروری است از تاریخ تکمیل مدارک آموزشی مورد نیاز جهت اخذ تاریخ دفاع، تا روز برگزاری دفاع فاصله زمانی حداقل 2 هفته رعایت شود (این فاصله می تواند با مورد ذکر شده در بند 1 همپوشانی داشته باشد).

3-    به اطلاع دانشجویانی که از سنوات مازاد استفاده می نمایند و برای آنان مهلت دفاع تعیین شده اطلاع داده شودکه حداقل دو هفته قبل از پایان مهلت دفاع جهت تعیین وقت به این حوزه مراجعه نمایند.

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه
عبارت خود را درج و جهت جستجو