• 1395/02/25 - 14:55

قابل توجه دانشجویان دکترا- برگزاری 2 کارگاه آموزشی

کمیته تحقیقات دانشجویی در نظر دارد کارگاه مقاله نویسی انگلیسی با تدریس جناب آقای دکتر زارعین از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تاریخ 16 خرداد و کارگاه مطالعات فنومنولوژی با تدریس جناب آقای دکتر پیروی از دانشگاه عوم پزشکی ایران در تاریخ 30 خرداد ماه برای دانشجویان دکتری برگزارنماید. لازم به ذکر است که هر کدام از این کارگاه ها تنها یک بار برگزار می شود و اولویت با کسانی است که زودتر به صورت حضوری ثبت نام نمایند.

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه
عبارت خود را درج و جهت جستجو